Om Absolut Fokus

Absolut Fokus tilbyder afklaring og løsning af fysiske og mentale forhindringer og begrænsninger i private og trygge omgivelser med naturen som nabo.

Coach – Konsulent – Terapeut – Psykolog – Sparringspartner – Kurser

Hvad er det vi søger, når vi ønsker svar på det vi går og tumler med?​

Nogle gange er det nok med en god ven. Andre gange én der ved noget om problematikken. Det vi søger er svar. ​Få de svar, der kan give dig den følelse, adfærd og forandring du søger.

Målrettede løsninger som giver dig handlekraft – NU

​Om mig

Anne Erikstrup Mortensen​
Jeg nyder at arbejde med menneskelige ressourcer, både i form af terapi, coaching, kurser og undervisning, hvilket har været mit hovederhverv gennem de sidste 30 år og brugt det fysiske, mentale og kreative rum som redskab.

Den røde tråd for mit virke er, at jeg altid har arbejdet med mennesker, både som elever, klienter, kollegaer, kunder og samarbejdspartnere.​ Evnen til at finde årsag, løsninger og muligheder er en kompetence, der har givet mange succeser og løst mange udfordringer undervejs i min karriere.

Jeg er uddannet NLP psykoterapeut. Tankefeltterapeut. METAsundhedsterapeut og Coach og har gennem de sidste 30 år deltaget i relevante kurser for krop og sjæl.

Jeg er stifter af Absolut Fokus og har sideløbende et opholdssted Absolut Fritid som indeholder aktiv aflastning for børn og unge i weekend og ferier. Selvstændig siden 1989 inden for børne / unge området.

Relationer, det sociale fællesskab, velvære, sundhed og trivsel er højt prioriteret.

  • At bruge naturen som det tredie fælles.
  • At finde årsagen til ens udfordringer.
  • At komme videre.
  • At lykkeposen fyldes.
  • At leve livet.