Absolut Fokus tilbyder afklaring og løsning af fysiske og mentale forhindringer og begrænsninger i private og trygge omgivelser med naturen som nabo.

Coach - Konsulent - Terapeut - Psykolog - Sparringspartner.

Hvad er det vi søger, når vi ønsker svar på det vi går og tumler med?​

Nogle gange er det nok med en god ven. Andre gange én der ved noget om problematikken. Det vi søger er svar.

​Få de svar, der kan give dig den følelse, adfærd og forandring du søger.

Målrettede løsninger som giver dig handlekraft – NU

Om:

Anne Erikstrup Mortensen

Jeg har gennem mit arbejdsliv hovedsageligt beskæftiget mig med udsatte børn og unge og brugt det fysiske, mentale og kreative rum som redskab. Den røde tråd for mit virke er, at jeg altid har arbejdet med mennesker, både som elever, klienter, kollegaer, kunder og samarbejdspartnere. 

Selvstændig siden 1989 inden for børne / unge området. Uddannet psykoterapeut. Tankefeltterapeut. METAsundhedsterapeut og Coach. Jeg er stifter af Absolut Fokus og har sideløbende et opholdssted Absolut Fritid som indeholder aktiv aflastning for børn og unge i weekend og ferier. Jeg nyder at arbejde med menneskelige ressourcer, hvilket jeg betragter som mit hovederhverv og evnen til at se løsninger og muligheder er en kompetence, der har givet mange succeser og løst mange problemer undervejs i min karriere.

Jeg holder af kommunikation og sætter gensidig respekt højt. Jeg forstår at sætte mig i andres sted og kan variere mine handlinger/udmeldinger i forhold til den enkelte person alt efter behovet.

Følg med på facebook

Vi opdaterer vores facebook løbende, så liker du os kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

HVEM

Absolut Fokus

SE-nr.: 35798854

KONTAKT

Telefon: 23 24 86 78

E-mail: anne@absolutfritid.dk

ADRESSE

Østermarkvej 8

9541 Suldrup