Hjælp til selvhjælp - Et liv uden ubehag

​​Få metoder til at føle dig rolig, fredfyldt og let! - Det handler om at mærke sig selv!

"Gå ud i vinden og lad den omfavne dig.

Lad den komme helt ind.

Mærk styrken! Styrken i dit indre, dit ydre, dit JEG.

Dans, dans til det bobler og kildrer. Lad smilet blive højt og lad det vandre."

Kursus på træskib i den tyrkiske skærgård den 8-15 september 2018

Introduktion til et liv uden ubehag TFT og METAsundhed med Anne og Lotte

Dette er et kursus som binder alting sammen.. hvordan reagerer vores krop på vores tanker og traumer? Hvad sker der når vi ændre vores tanker og healer vores traumer og hvordan gør vi det? Hvorfor bliver vi syge og hvordan bliver vi raske? Kan bevidst træning heale traumer? Kurset giver dig ikke kompetencer eller rettigheder til at benytte metoderne professionelt. Kurset og teknikkerne kan frit bruges til at skabe glæde mellem mennesker.​

Kurset er gældende som et grundkursus til brug for videreuddannelse inden for TFT.

På turen vil du lære grundlæggende metoder til at læse dine egne symptomer ud fra principperne om Meta sundhed. Du vil lære, at behandle dig selv og andre med Tankefeltterapi. Du får mulighed for at bearbejde fysiske symptomer eller psykisk ubehag og opleve hvordan vi på en uge i disse fantastiske omgivelser, med disse metoder og nærvær kan ændre din måde at se dig selv i forhold til dine udfordringer.

På turen skal vi morgenbade i havet, vi har mulighed for at sove under åben himmel. Vi vil blive serveret lækker lokal økologisk detox venligt mad. Grundprincipperne i både METAsundhed og Tankefeltterapi vil blive gennemgået og øvet, der vil være mulighed for individuel terapi med Anne eller Lotte. Vi vil hver dag lave Yoga og andet bevidsthedsudvidende træning og øvelser.

Praktisk info om turen: Vi sejler fra havnebyen Fethiye i Mugla provinsen i Tyrkiet lørdag d.8 september. Der er mad og alm drikkevarer ombord disse er inkluderet i prisen. Alle bliver tildelt delekahytter. Da vejret på denne tid er fantastisk, er det klart anbefalelsesværdigt at sove på taget af båden. Vi sejler lidt hver dag, vi laver øvelser og terapi hver dag, og der vil også være mulighed for at deltage i planlagte udflugter i land som f.eks. Paragliding, Hammam behandling, vandreture i bjergene og shopping i en enkelt havneby. ​


Vi er tilbage i Fethiye igen lørdag d.15 september.

Pga. rejseforsikring er det ikke muligt for os at sælge andet end kurset til jer. Det vil sige at I selv skal booke flybillet fra Danmark til Dalaman. Vi vil meget gerne være behjælpelige med dette samt transfer og evt. overnatning på hotel før og efter kurset. Dette vil være for egen regning.

Kurset koster 10000 kr. og er inklusiv båd, mad, drikke og materialer. Dagsture fra båden er frivillige og er derfor for egen regning. Alle kan deltage på denne tur uden forudgående viden om TFT, METAsundhed eller Yoga. Det eneste krav vi stiller er at I ønsker positive forandringer og en fantastisk uge.

Tilmeld dig nu på anne@absolutfokus.dk og få tilsendt programdetaljer.

Smil og positive tanker

Anne Erikstrup Mortensen

Certificeret coach og Terapeut

Følg med på facebook

Vi opdaterer vores facebook løbende, så liker du os kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

HVEM

Absolut Fokus

SE-nr.: 35798854

KONTAKT

Telefon: 23 24 86 78

E-mail: anne@absolutfritid.dk

ADRESSE

Østermarkvej 8

9541 Suldrup